Wij zijn hier! Een oproep aan politieke partijen.

24-07-2023

In de 'we doen het samenleving' leveren duizenden burgercollectieven antwoorden op maatschappelijke uitdagingen. Lees de oproep aan de politiek: 'Geef erkenning, ruimte en werk met ons samen'.

In rap tempo worden bij alle politieke partijen commissies gevormd die verkiezingsprogramma's gaan schrijven. Er is weinig tijd om te verzamelen en schrijven.

Daarom geven we met de We Doen het Samen coalitie (een samenwerkingsverband van koepels van bewonersinitiatieven en vrijwilligersorganisaties en maatschappelijke fondsen) een kort en krachtige boodschap mee: Wij zijn hier! In de 'we doen het samenleving' leveren duizenden burgercollectieven antwoorden op maatschappelijke uitdagingen. Geef erkenning, ruimte en werk met ons samen.

Dit weekend is deze oproep verstuurd aan de programmacommissies. Help je ons het onder de aandacht te brengen? Schaar jij je ook achter deze boodschap?

Afzenders namens We Doen het Samen: KNHM foundation LVKK Landelijke Vereniging voor Kleine Kernen LSA bewoners Nederland Zorgt Voor Elkaar (NLZVE) Vereniging NOV Stichting DOEN VSBfonds

Over ons

Nederland Zorgt Voor Elkaar is het landelijk netwerk van bewonersinitiatieven in welzijn, zorg en wonen.

Meer informatie

Contact

ondersteuningsteam@nlzve.nl 
0800-8010 (werkdagen 09.00-17.00 uur)


 

 

Cookie-instellingen