Meet-up Hollandscheveld

Begin

29-05-2024 om 10:30

Einde

29-05-2024 om 14:30

Ben je erbij?

Nog geen aanwezigheid doorgegeven.

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Hollandscheveld

In het Drentse dorp Hollandscheveld bouwen bewoners al ruim tien jaar aan een samenleving waarin iedereen bijdraagt en de zorg onderdeel is van het normale leven. Een toepasselijk locatie dus voor een meet-up over het samenspel van informele en formele zorg!

Samen met LOC Waardevolle zorg en Espria Ledenvereniging jaagt Nederland Zorgt Voor Elkaar de beweging aan naar meer zeggenschap en eigenaarschap over zorg en hulp voor bewoners en bewonersinitiatieven.

In het Drentse dorp Hollandscheveld bouwen bewoners al ruim tien jaar aan een samenleving waarin iedereen bijdraagt en de zorg onderdeel is van het normale leven. Een toepasselijk locatie dus voor een meet-up over het samenspel van informele en formele zorg! Op 29 mei gaan we in gesprek met de initiatiefnemers en betrokken partijen over het lokale samenspel, maar ook over de landelijke ontwikkelingen die hier soms haaks op staan.

De meet-up is voor zorgcliënten, naasten, medewerkers, managers, beleidsmakers, bestuurders, mensen van bewonersinitiatieven en landelijke partijen.

Wil je er op 29 mei bij zijn? Aanmelden kan hier.

Over ons

Nederland Zorgt Voor Elkaar is het landelijk netwerk van bewonersinitiatieven in welzijn, zorg en wonen.

Meer informatie

Contact

ondersteuningsteam@nlzve.nl 
0800-8010 (werkdagen 09.00-17.00 uur)


 

 

Cookie-instellingen