Zorgen doen we samen: Informele en formele zorg

Begin

14-05-2024 om 10:00

Einde

14-05-2024 om 16:30

Ben je erbij?

Nog geen aanwezigheid doorgegeven.

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

1931 Congrescentrum, Oude Engelenseweg 1, 5222 AA 's-Hertogenbosch

Tijdens dit congres ervaar je wat een goede samenwerking tussen cliënt-mantelzorger-vrijwilliger en zorgprofessional kan opleveren. De RVS benadrukt in zijn advies ‘Anders leven en zorgen’ het belang van een gelijkwaardig samenspel. Je krijgt hiervan diverse inspirerende voorbeelden te zien.

MantelzorgNL, de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) en de Raad voor Volksgezondheid & Samenleving (RVS) organiseren in samenwerking  met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (min VWS) het congres
“Zorgen doen we samen” op dinsdag
14 mei 2024 van 10.00 tot 16.30 uur in 
‘s-Hertogenbosch.

Tijdens het congres gaan we met elkaar ervaren wat een goede samenwerking tussen cliënt-mantelzorger-vrijwilliger en zorgprofessional kan opleveren. De RVS benadrukt in zijn advies ‘Anders leven en zorgen’ het belang van een gelijkwaardig samenspel. Daarom laten wij ook diverse inspirerende voorbeelden zien van een gelijkwaardig samenspel, inclusief alle uitdagingen die zich daarbij voordoen. De key-note wordt verzorgd door RVS voorzitter Jet Bussemaker.

De inschrijving is nog niet geopend. Wilt je dit congres bijwonen? Laat dan hier  je gegevens achter en ontvang in april een uitnodiging met de mogelijkheid je aan te melden.

Over ons

Nederland Zorgt Voor Elkaar is het landelijk netwerk van bewonersinitiatieven in welzijn, zorg en wonen.

Meer informatie

Contact

ondersteuningsteam@nlzve.nl 
0800-8010 (werkdagen 09.00-17.00 uur)


 

 

Cookie-instellingen