Online kennissessie: Boost het budget van je bewonersinitiatief!

Begin

26-02-2024 om 17:00

Einde

26-02-2024 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via Zoom

Wil je weten of geldwervende evenementen jouw initiatief verder kunnen brengen? Of loop je al rond met een idee dat wat aanscherping kan gebruiken? Meld je dan aan voor de gratis online kennissessie Geldwervende Evenementen.

Op maandag 26 februari neemt Annelies Osinga je aan de hand van een aantal inspirerende voorbeelden mee in de wereld van geldwervende evenementen. Annelies heeft jarenlang als coördinator marketing en fondsenwerving gewerkt bij Adamas, een Centrum voor leven met en na kanker in Nieuw-Vennep. 

Wat in 2007 begon als een kleinschalig bewonersinitiatief is inmiddels uitgegroeid tot een stevige organisatie waar ruim 100 vrijwilligers en een klein team betaalde coördinatoren vijf dagen in de week psychosociale ondersteuning bieden aan mensen met kanker en hun naasten.

Dankzij een heldere missie en een slimme communicatiestrategie is Adamas alom bekend en diep geworteld in de lokale én regionale gemeenschap. Dat wil echter niet zeggen dat toekomstbestendige financiering als vanzelf komt. Annelies weet als geen ander dat het hard werken is om er ieder jaar opnieuw voor te zorgen dat de deuren open kunnen blijven.

Wat voor Adamas veel aandacht - en geld! - genereert, zijn evenementen. Je kunt vanuit je initiatief een eigen evenement organiseren, of aansluiten als 'het goede doel' waar de opbrengst van bestaande evenementen naartoe gaat. Het recept voor dit succes: een groot netwerk, inventiviteit, creativiteit én een flinke dosis lef. Annelies legt je graag uit hoe zij dat heeft aangepakt, en geeft praktische voorbeelden en tips.

Wil je weten of geldwervende evenementen jouw initiatief verder kunnen brengen? Of loop je al rond met een idee dat wat aanscherping kan gebruiken? Laat Annelies en de andere deelnemers met je meedenken!

Deelname aan de online kennissessie Geldwervende Evenementen is gratis. Dit is de derde sessie in de reeks 'Boost het budget van je bewonersinitiatief!', waarin we verschillende financieringsvormen uit onze Wegwijzer Toekomstbestendige financiering onder de loep nemen.

Voor wie?
Bewonersinitiatieven op het gebied van welzijn, zorg en wonen.

Datum en tijd
Maandag 26 februari 2024, 17.00-18.00 uur (digitale inloop vanaf 16.50 uur). Online via Zoom. Je ontvangt de link na aanmelding.
 
Aanmelden
Je kunt je voor elke sessie apart aanmelden, of voor meerdere sessies in één keer. Deelname is gratis!
  
Volgende kennissessies uit deze reeks:
Maandag 22 april 2024, 17.00–18.00 uur: Thema volgt 
Maandag 24 juni 2024, 17.00–1800 uur: Thema volgt

Over ons

Nederland Zorgt Voor Elkaar is het landelijk netwerk van bewonersinitiatieven in welzijn, zorg en wonen.

Meer informatie

Contact

ondersteuningsteam@nlzve.nl 
0800-8010 (werkdagen 09.00-17.00 uur)


 

 

Cookie-instellingen