Lancering Kennisagenda Positieve Gezondheid

Begin

06-03-2024 om 12:45

Einde

06-03-2024 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Buurtcentrum De Nieuwe Jutter Amerhof 66 3522 TR Utrecht

Het afgelopen jaar heeft het iPH samen met het onderzoeksnetwerk Positieve Gezondheid gewerkt aan een Kennisagenda Positieve Gezondheid. Op woensdag 6 maart organiseert het iPH samen met Nederland Zorgt voor Elkaar een bijeenkomst waar we de publieksversie van de Kennisagenda lanceren.

Maak je samen met ons de vertaalslag naar praktische toepassingsmogelijkheden? 

De Kennisagenda formuleert kennis- en onderzoeksvragen over Positieve Gezondheid voor de toekomst, zodat er zoveel mogelijk onderzoek wordt gedaan dat een bijdrage levert aan de praktijk. Tijdens de bijeenkomst van 6 maart willen we een start maken met het werken met de Kennisagenda waarbij we het inwonersperspectief als leidraad nemen. Daarom gaan we werken aan de prioritering: welke kennisvragen zijn het meest urgent? En welke vragen kunnen leiden tot een doorbraak in de toepassing van Positieve Gezondheid? Ook gaan we het hebben over de toepassing in relatie tot GALA en IZA, en maken we kennis met ‘Positieve Gezondheid op de tekentafel’ als praktische toepassing van Positieve Gezondheid in de leefomgeving. 

Aanmelden
Meld je vóór 21 februari 2024 aan via deze link. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij. Er wordt een lunch verzorgd. In het aanmeldformulier kun je aangeven of je hier gebruik van wilt maken. 

De locatie is per bus goed bereikbaar. Stap uit bij halte Maasplein in Utrecht. Kom je met de auto? Parkeren kan bij het buurtcentrum of in de wijk.
 

Over ons

Nederland Zorgt Voor Elkaar is het landelijk netwerk van bewonersinitiatieven in welzijn, zorg en wonen.

Meer informatie

Contact

ondersteuningsteam@nlzve.nl 
0800-8010 (werkdagen 09.00-17.00 uur)


 

 

Cookie-instellingen