We Doen Het Samen! Festival

Begin

13-04-2024 om 10:00

Einde

13-04-2024 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Prodentfabriek Oude Fabriekstraat 20 3812 NR Amersfoort

We Doen het Samen! is hét festival voor bewonersinitiatieven en beleidsmakers. Zin in inspiratie, ontmoeting en interessante workshops om jouw bewonersinitiatief, project of idee een boost te geven? Kom, dan doen we het samen!

Op het We Doen Het Samen festival 2024 komen actieve burgers en beleidsmakers samen, vieren we de belangrijke bijdrage van bewonersinitiatieven, delen we kennis en inspiratie met elkaar en doen een oproep aan overheid en politiek. Zoek ons op, werk met ons samen, geef ons ruimte!

Praktijk & beleid
Het We doen het samen! Festival betekent ontmoeting tussen praktijk en beleid, uitwisseling, praktische tips, inspirerende inzichten én financiële mogelijkheden voor je project of initiatief. Je kunt meedoen met workshops, luisteren naar bijzondere sprekers of kennismaken met verschillende fondsen en organisaties die jouw initiatief een stap verder helpen.

We Doen Het Samen Coalitie
Tijdens het festival vindt de aftrap plaats van het actieprogramma van de We Doen Het Samen Coalitie. Ook vindt de finale plaats van Kern met Pit. Het is een dag voor iedereen die zich bezighoudt met bewonersinitiatieven en gemeenschapskracht wil versterken!

Over ons

Nederland Zorgt Voor Elkaar is het landelijk netwerk van bewonersinitiatieven in welzijn, zorg en wonen.

Meer informatie

Contact

ondersteuningsteam@nlzve.nl 
0800-8010 (werkdagen 09.00-17.00 uur)


 

 

Cookie-instellingen